Club  Esportiu d'Orientació Oros
Verge de la Paloma, 55, 3r., 2ª. 08.303 Mataró
Telèfon: 93_757.51.34
Correu electrònic: oros@cluboros.org
Compte Corrent: "La Caixa": ES84 2100 0662 0601 0091 5608
(CCC: 2100 0662 06 01 00915608)

NIF: G62403472

 

El Club Esportiu d’Orientació Oros ( del grec Oros = muntanya), neix de la necessitat d'oferir una continuïtat en l'oferta d'activitats d'orientació, dins del panorama de l'esport del lleure català.

I és en aquest sentit, que el club Oros es constitueix, amb la finalitat de mantenir un interès creixent per la pràctica de l’orientació esportiva, organitzant: curses, entrenaments i cursets de millora tècnica, a tots els nivells.

Tanmateix, aquesta entitat ha estat concebuda amb la voluntat de crear i mantenir un clima de participació i amistat entre tots el seus integrants i simpatitzants, amb l'objectiu de facilitar i potenciar la comunicació i la interrelació social mitjançant l'esport de l'orientació.

Avantatges de pertànyer al club

 1. Facilitats, descomptes i gratuïtat en les inscripcions a les curses, entrenaments, cursets,... organitzats pel club:
  - Equipació del club a preu de cost: samarreta, xandall, pantalons, ...
  - Fills de socis, < 18 anys: quotes gratuïtes a curses Oros. Possibilitats de subvenció als federats < 18 anys per participar a curses de Lliga Estatal, Copa Catalana i Campionats d’Espanya.
  - Col•laboracions el dia de l’activitat: gratuïtat de la quota d’inscripció.
  Cada temporada, els socis han de col•laborar, “sense córrer”, en l’organització d’una cursa de Copa Catalana; i ajudar també en curses populars organitzades pel club. En contrapartida rebran:

  Gratuïtat al Campionat de Catalunya de clubs.
  Gratuïtat en entrenaments dirigits per tècnics del club.
  Descomptes a totes les curses organitzades pel club.
  - Facilitats en la provisió de fons per pagar les despeses de cursa, d’equipament, de quota de soci, de llicència, ...; només cal fer un ingrés de X € al cc del club "la Caixa" 2100-0662-06-0100915608 i enviar un e_mail a oros@cluboros.org informant de l'ingrés.
  - Comitès d’organització: Subvenció, % quotes d’inscripció, en la inscripció a curses de Copa Catalana; i gratuïtat a les curses Oros.


 2. Practicar una activitat física divertida descobrint o redescobrint nous espais naturals. Gràcies a l’orientació coneixem espais naturals que d’altra manera no hauríem conegut mai.

 3. Compartir una activitat engrescadora amb altra gent.

 4. Entretenir en bon estat de salut el cos i la ment, tot gaudint de la natura en companyia de la família i els amics.

 5. Estar informat de les diverses activitats que es realitzen al llarg de la temporada i dels principals resultats que els socis aconsegueixen. Accés gratuït als serveis electrònics del club: Llista de distribució, blog i fitxes d’entrenament,...

 6. Poder federar-se i participar a la Copa Catalana i Espanyola en qualsevol de les disciplines d’orientació: curses a peu, amb bicicleta de muntanya, amb esquís, raids,... (cal pertànyer a algun club d’orientació).

Si t’agrada l’orientació esportiva, comparteixes els objectius d’aquest club, valores positivament les avantatges que pot oferir-te la pràctica d’aquesta activitat i estàs disposat, a ajudar a tirar endavant el club, complimenta la sol.licitud d'admissió o descarrgat la butlleta d'admissió; i lliura-la per correu normal o electrònic, amb la documentació requerida, a l’adreça a dalt indicada.

Tots els socis han d'estar assegurats. Aquestes són les quotes de llicència per la temporada 2017.

Número de socis al desembre de 2016: 15

Junta 2016-2020
President: Lluís Trunas
Vice-president: Daniel Comerma
Secretari: Paqui Guerrero
Tresorer: Remei Villalobos
Vocals: Pau Comerma
• Web, Blog, Grup i Comunicacions: Lluís Trunas