Club Esportiu d'Orientació Oros

 


Club  Esportiu d'Orientació Oros :
Compte Corrent: "La Caixa": ES84 2100 0662 0601 0091 5608
(CCC: 2100 0662 06 01 00915608)

NIF: G62403472

 

El Club Esportiu d'Orientació Oros ( del grec Oros = muntanya), neix de la necessitat d'oferir una continuïtat en l'oferta d'activitats d'orientació, dins del panorama de l'esport del lleure català.

I és en aquest sentit, que el club Oros es constitueix, amb la finalitat de mantenir un interès creixent per la pràctica de l'orientació esportiva, organitzant: curses, entrenaments i cursets de millora tècnica, a tots els nivells.

Tanmateix, aquesta entitat ha estat concebuda amb la voluntat de crear i mantenir un clima de participació i amistat entre tots el seus integrants i simpatitzants, amb l'objectiu de facilitar i potenciar la comunicació i la interrelació social mitjançant l'esport de l'orientació.

Avantatges de pertànyer al club

 1. Facilitats, descomptes i gratuïtat en les inscripcions a les curses, entrenaments, cursets,... organitzats pel club:
  - Equipació del club a preu de cost: samarreta, xandall, pantalons, ...
  - Fills de socis, < 18 anys: quotes gratuïtes a curses Oros. Possibilitats de subvenció als federats < 18 anys per participar a curses de Lliga Estatal, Copa Catalana i Campionats d'Espanya.
  - Col.laboracions el dia de l'activitat: gratuïtat de la quota d'inscripció.
  Cada temporada, els socis han de col.laborar, "sense córrer", en l'organització d'una cursa de Copa Catalana; i ajudar també en curses populars organitzades pel club. En contrapartida rebran:

 2. Gratuïtat al Campionat de Catalunya de clubs.
 3. Gratuïtat en entrenaments dirigits per tècnics del club.
 4. Descomptes a totes les curses organitzades pel club.
 5. - Facilitats en la provisió de fons per pagar les despeses de cursa, d'equipament, de quota de soci, de llicència, ...; només cal fer un ingrés de X € al cc del club "la Caixa" ES84 2100-0662-06-0100915608 i enviar un e_mail a oros@cluboros.org informant de l'ingrés.
  - Comitès d'organització: Subvenció, % quotes d'inscripció, en la inscripció a curses de Copa Catalana; i gratuïtat a les curses Oros.


 6. Practicar una activitat física divertida descobrint o redescobrint nous espais naturals. Gràcies a l'orientació coneixem espais naturals que d'altra manera no hauríem conegut mai.

 7. Compartir una activitat engrescadora amb altra gent.

 8. Entretenir en bon estat de salut el cos i la ment, tot gaudint de la natura en companyia de la família i els amics.

 9. Estar informat de les diverses activitats que es realitzen al llarg de la temporada i dels principals resultats que els socis aconsegueixen. Accés gratuït als serveis electrònics del club: Llista de distribució, blog i fitxes d'entrenament,...

 10. Poder federar-se i participar a la Copa Catalana i Espanyola en qualsevol de les disciplines d'orientació: curses a peu, amb bicicleta de muntanya, amb esquís, raids,... (cal pertànyer a algun club d'orientació).

Si t'agrada l'orientació esportiva, comparteixes els objectius d'aquest club, valores positivament les avantatges que pot oferir-te la pràctica d'aquesta activitat i estàs disposat, a ajudar a tirar endavant el club, complimenta la sol.licitud d'admissió.

Tots els socis han d'estar assegurats. Les quotes de llicència per la temporada 2020, les trobaràs en un link del formulari d'admissió.

Junta 2019-2023
 • President: Pau Comerma
 • Secretària: Meritxell Castro
 • Tresorera: Xus Dañobeitia
 • Vocal: Jordi Izquierdo
 • Web, Blog, Grup i Comunicacions: Lluís Trunas

   

 •